Julklappstips till den som har allt

Lika säkert som att det regnar i Borås, så kommer julfirandet, stressen och inte minst julklappsshoppingen i december. Vissa av oss har förmodligen samma problem varje år - vad ska jag köpa till pappa, eller vad ska vi ge till svärföräldrarna som redan har allt de behöver? Och eftersom du läser denna artikel, så har du säkert googlat efter “julklappstips” och är osäker på vad du ska köpa. Frukta inte, vi har ett bra tips som kommer att falla de allra flesta i smaken!

Det bästa tipset till den som har allt

Man kommer säkert på något man kan ge, men när man redan har gett en flaska vin eller konjak fem år i rad, så börjar det kanske bli lite gammalt. Dessutom läser han/hon aldrig de böcker du tidigare jular har gett, så vad kan man egentligen hitta på att ge till den som har allt? Jo, vi har ett bra tips - nämligen en jultröja. Vad är en jultröja, kanske du undrar då? Jo, det är något så pass enkelt som en tröja vars designelement är hämtade från julfirandet. Den får gärna vara färgglad, kanske med både ljus- och ljudeffekter, men det viktigaste är att den på ett eller annat sätt ska påminna om julen, och inte vara så högtidlig.

Denna trend har på allvar etablerat sig i Sverige, efter att tidigare ha varit väldigt populär i bland annat USA under flera årtionden. Så varför inte överraska svärfar med en “ugly christmas sweater” som kanske till och med reflekterar hans personlighet? Här har man stora valmöjligheter genom ett brett urval, och träffar man mitt i prick här, så kommer det garanterat jublas under paketöppningen. Kanske kan man till och med slå till med matchande tröjor för hela familjen - och vips, så har man avklarat julhandlingen på ett ögonblick!

Skapa din egen jultröja

Detta julklappstips behöver inte nödvändigtvis vara dyrt heller. Många jultröjor är i grund och botten rimliga, men vill man verkligen göra den personlig, så kan man skapa sin egen jultröja. Du behöver inget annat än en gammal tröja i julens färger, lite nål, lite tråd och viss färdighet i att använda dessa. Här är det bara att leta efter inspiration på nätet vad gäller vilka element man kan sätta på tröjan, och det är naturligtvis bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra här. Det som är fint med jultröjor är nämligen att det inte finns några regler för hur de ska vara!

Detta julklappstips är naturligtvis inte för den sakens skull begränsat till föräldrar och svärföräldrar. Här kan man glädja både brorsdöttrar och systersöner, systrar och bröder, eller kanske till och med en kamrats eller familjemedlems husdjur. Gör man detta till tradition varje år kan det helt säkert bli en rolig grej, och speciellt för de personer som man aldrig vet vad man ska ge dem i julklapp. Då slipper du också googla efter julklappstips nästa år, och kanske även året därefter


You may also like

Visa alla
Example blog post
Example blog post
Example blog post